به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نقل از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در دیدار الهه حجازی، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، با محمد سلگی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، طرفین ضمن تأکید بر پرداختن به مسائل فرهنگی و اجتماعی از جنبههای مختلف، بر لزوم توجه به علم روانشناسی اجتماعی در تحلیل مسائل فرهنگی تأکید کردند.
سلگی در ابتدای این دیدار، ضمن خوشامدگویی، درخصوص فعالیتها و برنامههای پژوهشی پژوهشگاه توضیحاتی ارائه داد. وی با اشاره به موضوع بررسی آسیبهای اجتماعی کشور در پژوهشگاه گفت: حوزه آسیبهای اجتماعی هم مسالهای جامعهشناختی است و هم روانشناختی، بنابراین پژوهش در این حوزه باید از دو منظر جامعهشناسی و روانشناسی انجام شود. رئیس پژوهشگاه با تأکید بر اینکه در اجرای طرحهای تحقیقاتی از دانش و تخصص نخبگان استفاده میکنیم، موضوع همکاری پژوهشگاه با دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران را اولین تفاهمنامه رسمی دو مجموعه بیان کرد و افزود: برای تحلیل ثانویه یافتههای پروژههایی نظیر مصرف کالاهای فرنگی ایرانیان، نیازمند همکاری جدی گرایشهای مختلف از جمله روانشناسی هستیم.
حجازی، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، نیز ضمن تشکر از برپایی این دیدار و عزم پژوهشگاه برای همکاری، ماموریت دو مجموعه را در حوزه پژوهش روانشناسی یکسان تلقی نمود و بر آمادگی دانشکده در اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک تأکید کرد.
در این دیدار داریوش مطلبی، معاون پژوهشی و علیرضا کرمانی، مدیر دفتر طرحهای ملی پژوهشگاه، نیز درخصوص برنامهها و طرحهای تحقیقاتی پژوهشگاه و نحوه همکاری با دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران توضیحاتی ارائه کردند. مدیر دفتر طرحهای ملی پژوهشگاه با اشاره به طرحهای ملی در دست اجرا نظیر موج چهارم طرح ارزشها و نگرشهای ایرانیان، طرح سنجش ابعاد هویت ایرانیان، طرح پیمایش ملی سبک زندگی ایرانیان و طرح ملی مصرف کالاهای فرهنگی بر لزوم همکاری روانشناسان در تحلیل یافتههای این طرحها تأکید کرد.

در این دیدار رضا پورحسین، عضو هیات علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران و عباس رحیمی نژاد، معاون پژوهشی دانشکده نیز درخصوص همکاریهای مشترک دو مجموعه توضیحاتی ارائه کردند. در پایان این دیدار تفاهمنامه همکاری مشترک به امضای دو طرف رسید. همکاری متقابل در طراحی و اجرای طرحهای پژوهشی، تألیف یا ترجمه، همکاری متقابل در اجرای نظرسنجی موردنیاز، برگزاری همایشها و نشستهای علمی، دورههای آموزشی و کارگاههای تخصصی مرتبط برابر ضوابط طرفین و نشر مشترک آثار پژوهشی برخی از محورهای همکاری در این تفاهمنامه است.